Evenimentele sangeroase petrecute in Franta

  0
  459
  pray_for_paris
  pray for paris

  Centrul Cultural Islamic Islamul Azi si Liga Islamica si Culturala din Romania isi exprima regretul si costernarea fata de evenimentele sangeroase petrecute in Franta.

  Din nou terorismul orb si-a aratat fața si a facut victime in populatia inocenta. Este un moment in care societatea trebuie sa isi arate coeziunea si compasiunea, in care musulmani si nemusulmani impreuna denunta actele de violenta si raspandire a fricii.

  Reiteram ideea importantei condamnarii oricarei manifestari de violenta impotriva civililor si importanta actiunii comune impotriva organizatiilor si conducatorilor ce au dus la aparitia acestor evenimente. Daca aceste evenimente vor duce la incetarea actiunilor impotriva ISIS si regimului dictatorial Bashar, atunci ei vor fi beneficiarii violentelor, iar numarul civililor ucisi va creste. Asemenea atentate au loc extrem de frecvent in Siria, Iraq, Liban, Afganistan, precum si in alte state.

  Acum ele au afectat o tara occidentala, ce poate juca un rol extrem de important in exterminarea lor. De aceea este cu atat mai important sa ne unim in acest efort de lupta impotriva terorismului.

  Transmitem condoleante tuturor familiilor afectate si ne rugam pentru insanatosirea grabnica a celor raniti. Suntem alaturi de cei indoliati si de cei aflati in suferinta!